dijous, 21 de juny del 2018

EL MERCAT 2N B



Durant aquest any hem fet un treball al voltant del tema del mercat.
Vam començar treballant el vocabulari de fruites i verdures a través d’un joc de mèmori.
Un dia vam mirar per internet com eren les parades de fruita dels mercats de Barcelona i el de Santa Perpètua. Se’ns va ocórrer que podríem muntar una paradeta a la classe i fer una petita representació on féssim veure que compràvem.
Per tal d’aconseguir el nostre objectiu ens vam posar a treballar:

-         Per grups, vam escriure un diàleg que ens servís de guió per saber què dir. Per fer-lo vam haver de buscar quin preu tenien les fruites i verdures i calcular els que podia valer realment tot el que volíem comprar.
-         Un cop acabat vam assajar-lo.
-         Vam preparar una llista de tot el que necessitaríem: fruites, verdures, els kilos o grams i els estris.
-         També vam preparar els diners amb monedes i bitllets i els vam posar en un sobre que nosaltres mateixos vam confeccionar i decorar.
-         Per parelles, vam fer l’esbós del rètol de la nostra parada i el vam decidir a través d’una votació.
-         Després vam preparar les pissarretes amb els rètols dels preus per Kg.
-         Va arribar el dia que vam portar les fruites i verdures de veritat i vam estar jugant a pesar-les amb bàscules de diferents tipus.
-         El mateix dia per la tarda vam aprofitar per fer un berenenar ben saludable amb totes les fruites i verdures (calçot inclòs!!!!!!)
-         Com que les fruites i verdures de veritat se’ns podien fer malbé amb poc temps vam decidir de fer-les nosaltres mateixos i vam agafar les tauletes tàctils per buscar informació per internet. I vam trobar unes quantes idees de com fer-les.
-         Perquè no se’ns oblidés res vam preparar una llista amb el material que necessitàvem per començar a fabricar-les.
-         I ens vam posar mans a l’obra. Vam tenir alguns entrebancs perquè havíem de fer-les amb el pes aproximat de cada peça en la realitat. Però al final ens en vam sortir prou bé.
-         A mida que les anàvem acabant les anàvem col·locant en capses i anàvem muntant la paradeta.
-         Un cop muntada vam fer un repàs de tot el que havíem fet fins el moment mirant les fotos que teníem i també per escrit.

-         Vam tornar a fer assajos i al final vam fer realitat la nostra petita representació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada