dimarts, 29 de desembre del 2020

ACTIVITATS 1R TRIMESTRE 2N A


UN PRIMER TRIMESTRE PLE DE RETROBAMENTS, EMOCIONS I DESCOBRIMENTS

Feia temps que no ens veiem ... Per això aquest nou curs teníem unes ganes especials  de retrobar-nos i al final hem pogut acabar el trimestre tots  junts!!!

De setembre a desembre hem descobert i fet un munt de coses. Aquestes en són unes quantes: 

EL METRE: hem experimentat amb el concepte de metre i hem fet servir els  pams, els peus, les rajoles de classe i els dits per construir-ne un. Fins i tot ens hem interessat pel metre quadrat!




LA TARDOR: hem observat la natura ben d'aprop i com la tardor l'ha anat transformant




EL CORC DE L'AGLÀ: observant la natura hem descobert un "company de classe" molt especial que hem batejat amb el nom de "Cuquito". La nostra investigació ens portat a descobrir que aquest cuquet no es converteix pas en una papallona.




LLENGUATGE VERBAL I ESCRIT: hem avançat molt en lectura i escriptura. Ens hem divetit aprenent poemes, escrivint descripcions i practicant la lletra lligada en els racons. També vam participar en la publicació d'un número especial de l'Informatiu de Santa Perpètua per celebrar el Dia dels Drets dels Infants. Vam col·laborar en la secció d'opinió: la pregunta era, "Quan creus que arribarà la vacuna del Coronavirus"?. I va sortir publicat el del Marc!!!! 


RACONS DE LLENGUA I MATEMÀTIQUES: ens ho hem passat molt bé treballant per racons. Hem après paraules noves, a llegir i expressar-nos millor, a escriure en lletra lligada, a practicar amb la base 10, a resoldre problemes, a fer càlculs i els números fins el 99






 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada