dilluns, 7 de desembre del 2020

La   Setmana   de   L'Espai




Al mes d'octubre es va celebrar la Setmana mundial de L'Espai , que aquest any estava dedicada als satèl·lits i a saber com han canviat la vida de les persones. 


Després de mirar l'article que introduïa el tema dels satèl·lits, els nens van afirmar que a l'espai no hi havia gravetat sense tenir massa clar que significa el terme GRAVETAT. Per això es va plantejar fer un petit experiment de caiguda lliure per veure quina relació tenia el pes, la massa i la gravetat.

En un altre moment del projecte apareix el plantejament de per què a vegades veiem la lluna gran i d'altres més petita, els nens i nenes van investigar una mica i van treure les seves pròpies conclusions.
Mirant la maqueta de la lluna una nena afirma que a Perú és de nit quan aquí a Santa Perpètua ja és de dia. A partir d'aquesta afirmació descobreixen el mapamundi i les diferències horàries que hi ha a diferents parts del Món.



Abans d'acabar el projecte, la curiositat de conèixer més sobre els transbordadors i els coets els porta a investigar a i a fer una
petita maqueta.




Finalment comparteixen amb el grup classe les curiositats que han anat descobrint en petits grups...


Si voleu veure totes les fotos podeu picar en l'enllaç  Més fotos




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada